Teribilismul lovește din nou: patru tineri inconștienți s-au distrat pe seama unor mașini cu vino-ncoace!

Este suficient ca aburii alcoolului să intre printre sinapsele unor tineri cu chef nocturn de distracție că teribilismul se instalează instant, mai rapid decât o aplicație pe telefon. Este cazul a patru tineri „aburiți” care și-au revărsat dulcele-amar al tinereții pe câteva mașini aflate în repaos.

În noaptea de 12 spre 13 aprilie, patru tineri, trei minori cu vârste între 15 și 17 ani, la care se adaugă un „căpitan” de 18 ani, s-au apucat de vandalizat șase mașini în cartierul Ștefan cel Mare din Bistrița. Conform Inspectoratului de Poliție al Județului, din trei autohevicule au fost raportate și furturi:

„Trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani și un tânăr cu vârsta de 18 ani au fost identificați de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, aceștia fiind bănuiți că ar fi sustras bunuri din trei autourisme, iar din alte trei ar fi încercat să sustragă, dar nu le-au putut deschide, în aceste cazuri fiind raportate numai daune materiale” -  a declarat pentru stiridebistrita.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Cei trei minori sunt din Poiana Ilvei, iar tânărul de 18 ani din Sîngeorz-Băi. Cei patru tineri ar fi elevi ai unor licee din Bistrița.

 

sursa foto: bistriteanul.ro

Adauga comentariu