Tembeliziunea națională, fără nici un fel de jenă, îl promovează de Crăciun pe pedofilul răspopit Pomohaci

Începând din luna octombrie, anul curent, Cristian Pomohaci are un statut clar: PENAL! Nu „artist”, nu „domn părinte”. Rebrișoreanul de la Moșuni a fost condamnat definitiv, pentru evaziune fiscală.

CITEȘTE ȘI: Fostul preot Cristian Pomohaci a refuzat trei mandate de aducere la Tribunal. Care este motivul invocat?

Acuzațiile de pedofilie, pentru care a fost și răspopit, au rămas în aer.

CITEȘTE ȘI: Timpul și procurorii îi clasează dosarul lui Pomohaci. Acesta a întreținut relații cu minori, dar faptele s-au prescris

Cu toate aceste acuzații, unele penalizate penal, Tembeliziunea Română, în spiritul valorilor de Crăciun, umple ecranul cu colinde cântate de  pedofilul Pornohaci ţinând un copil în braţe. Și nu numai Tembeliziunea Română promovează promovezi pedofili pe banii prostoilor de contribuabili (VEDEȚI AICI), ci și alte tembeliziuni comerciale. Măcar alea o fac pe banii sponsorilor.

CITEȘTE: Program special de colinde la TVR 1: „Nu uita că ești român”

Comentarii

Cititor

29.12.2020 11:03

Ma nu fiti rai... CA SI " GURA LOR TREBE SA MANCA CEVA " ...!Ei, ca si toate posturile de radio-televiziune, NU MAI SUNT RADIO-TELEVIZIUNI DE STIRI, ARTA, CULTURA SI EDUCATIE... ci ... EXCLUSIV, DE RECLAME COMERCIALE si pe banii nostri... suntem fortzati sa ne uitam la reclamele prin care isi promoveaza comerciantii produsele si serviciile pe care nu le cumpara nimeni .Radio-Televiziunile, sunt doar CAPCANE ... PRIN CARE IN IDEIA CA VEDE " OMUL " O STIRE, UN FILM, O EMISIUNE ANUME... STA NERABDATOR SI CU SUFLETUL LA GURA... MAI...MAI... SA INCEAPA EMISIUNEA SI S-O VADA... dar... bine-nteles ca PANA INCEPE EMISIUNEA, CARE NICIODATA NU INCEPE LA ORA PANIFICATA, MAI INTAI ITI F*TE ICRELE CU CATE CEL PUTIN 15 MINUTE DE RECLAME ... de ti-e si lehamite ... si de plecat de pe post nu te induri sa pleci, ptr ca toti si-au " dat mana " si la aceleasi ore... toti deodata... au reclame si oriunde ai muta, este acelasi lucru... si poate... poate... va incepe emisiunea ( filmul ) si-i  " pierzi " inceputul .Apoi, nici nu apuci sa vezi 10-15 minute din emisiunea planificata, ca iara 15 minute reclame... si dai... si arde-i frate la reclame , tot din 15 in 15 minute... de efectiv iti vine sa spargi televiorul si sa il arunci pe geam ...iar radioul sa-l trantesti de pamant , tot sa se imprastie... !NO ASTA-I RADIORUL SI TELEVIIUNEA NOASTRA DIN ZILELE DE ASTAZI si nu fiti tristi si suparati pe TVR1 ... sau 2 si 3... ca-i la fel de televiziune ca toate celelalte particulare ... SI CARE TOATE SUNT DE FAPT IN SLUJBA COMERCIANTILOR , PENTRU  RECLAME COMERCIALE PE BANII NSTRI !

Adauga comentariu