Teleormănisme bistrițene: Radu Moldovan mândru de „performanțele” lui Suciu și Deneș. Are Bistrița cu ce se lăuda...

Mare realizare, mare! Veniți de vedeți, veniți și vă minunați! Doi bistrițeni au fost atât de performanți în activitatea de partid încât au fost recompensați teleormănește cu funcții! Păi nu după asta fugim noi?! Bistrița-Năsăud a prins două funcții extrem de importante pentru cetățenii săi, una de ministru învolburat al apelor, iar cealaltă, mai acătări, de lider de grup parlamentar în Camera Deputaților.

Ce ne-am dori mai mult? Radu Moldovan se arată mândru de performanțele lui Daniel Suciu și Ioan Deneș într-o postare pe facebook. Acesta își felicită colegii de partid de parcă ar fi câștigat cel puțin maratonul arctic, dacă nu chiar finala de dublu masculin de la Melbourne:

Sunt mândru de faptul că performanța și munca unor oameni foarte buni din echipa PSD Bistrița-Năsăud a fost văzută la nivel național! Vreau să îi felicit pe colegii mei, Ioan Deneș, noul Ministru al Apelor și Pădurilor și pe Daniel Suciu, noul lider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților! Atât eu, cât și toți colegii din PSD Bistrița-Năsăud avem încredere în cei doi colegi și în faptul că sunt profesioniști și oameni de caracter care își vor face munca cu responsabilitate și frică de Dumnezeu! La urez mult succes, sunt alături de ei și de proiectele lor și am încredere că vor reprezenta cu cinste interesele oamenilor din județul Bistrița-Năsăud și ale tuturor românilor!

Fără să precizeze ce fel de performanțe au performat cei doi performeri, Radu Moldovan este atât de exaltat de numirile celor doi colegi de parcă l-ar fi numit pe el în două funcții, de bucurie folosind numai semne de exclamare în textul omagios.

Lăsând la o parte criteriile teleormănești care au dus la numirea celor doi performeri în funcțiile respective, îl întrebăm respectuos și cât se poate de frumos pe Radu Moldovan, care sunt acele performanțe de care pomenește măria sa?  Să fie oare votul împotriva majorării alocațiilor, sau poate mobilizarea exemplară în votul împotriva justiției, scuzați, pentru legile justiției? Sau poate interpelările sexy ale noului ministru legate de romantismul homosexualilor și virginitatea, cvasi-virginitatea sau extra-virginitatea pădurilor românești? Sau doar pur și simplu este rezultatul mușchilor încordați de baronul bistrițean în fața lui daddy... Și uite câte semne de întrebare au născut semnele de mirare...

Daniel Suciu – activitate parlamentară: 4 luări de cuvânt în tot atâtea ședințe, timp de vorbire: 2 minute și 45 secunde! O moțiune și 25 de inițiative legislative comune, printre care și Legea 153/2017 referitoare la salarizarea personalului plătit din fonduri publice (lege de care a beneficiat atât Ovidiu Crețu cât și George Avram).

Ioan Deneș – activitate parlamentară: 1 interpelare, 67 de luări de cuvânt în plen, 45 inițiative legislative comune, 0 (zero) declarații politice, 0 (zero) întrebări adresate primului ministru, 0 (zero)  întrebări generale.

 

Adauga comentariu