Țeapă de două milioane de lei dată statului român de o firmă de pază. Printre județele unde sunt descinderi se află și Bistrița-Năsăud

La această oră se defășoară o amplă acțiune comună a Inspectoratelor de Poliție Județene din 11 județe într-un caz de evaziune fiscală în care bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu suma de 2.000.000 de lei.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2016 – 2018, reprezentanţii unei firme din Mureş, având ca obiect de activitate servicii de pază, ar fi stabilit o serie de relaţii comerciale fictive, cu 12 societăţi comerciale bănuite a avea un comportament de tip firmă fantomă şi ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conţinut economic real, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale” – se arată într-un comunciat al IPJ Mureș - inițiatorul acestei acțiuni.

Bistrița-Năsăud se află pe lista celor 11 județe în care au început perchezițiile alături de Mureş, Alba, Argeş, Arad, Bacău, Cluj, Ilfov, Iaşi, Mehedinţi şi Neamţ. Este vorba de 87 de percheziții și 16 mandate de aducere.

Adauga comentariu