Taxa de acces într-un parc de distracții INEXISTENT va fi votată în Consiliul Local Bistrița: Aventura Park NU există, dar ARE taxa de intrare!

 Poftiți, vă rugăm, în aventura vieții dumneavoastră!

Primarul (încă) în funcție al Bistriței, Ovidiu Crețu, va supune votului consilierilor locali un proiect de hotărâre privind taxele de acces în Aventura Parc și pentru folosirea telescaunului de pe Cocoș în extrasezon 2018, adică în afara perioadei de schi.

Stiridebistrita.ro a mai sesizat acest aspect în urmă cu doar două luni, atunci când a apărut public lista cu noile tarife ce vor fi aplicate de municipalitate în Complexul Wonderland, listă ce abia joi, 19 iulie, se va vota ca atare.

Este vorba de taxele speciale de acces în Complex, mai exact cele pentru folosirea telescaunului în extrazesonul 2018, adică în perioada de an rămasă până la eventualele căderi de zăpadă, atunci când pârtia se poate folosi ca atare.

Pârtia Cocoș se va putea folosi în acest „extrasezon” pentru diferite activități sportive cicliste, fiind instaurată taxa de „urcare cu telescaunul, transport bicicletă, coborâre pe bicicletă” în cuantum de 15 lei pentru o persoană/urcare, 50 de lei pentru o persoană/10 urcări, sau abonament pentru o zi în valoare de 70 de lei, în care intră și accesul în... Aventura Park!

Aventura Park este o himeră pe care bistrițenii o vor plăti ca acces și separat, fără includerea în abonamentul de urcare pe telescaun, căci există și varianta de 30 de lei/persoană/2 ore numai pentru această atracție!

Curioși, am dat o fugă sâmbătă dimineață până la Pârtia Struțului de pe Cocoș în sperața identificării parcului de aventuri. Un nene simpatic însărcinat cu paza complexului ne-a declarat că habar n-are de parcul respectiv, iar singurele lucrări care se efectuează în acest moment în locația respectivă sunt construcția unui grup sanitar, precum și cea a hambarului de depozitare a utilajelor, ambele edificii fiind localizate chiar la baza pârtiei.

În locul unde ar fi trebuit să existe Aventura Park, o „șmecherie” cu panouri de cățărare, tiroliene sau chiar un roller-coaster modern, în apropiere de vârful pârtiei, nu se întâmplă absolut nimic, sau nenea paznicul nu știe despre aceste amenajări, ceea ce este puțin probabil.

Conform declarațiilor reprezentanților municipalității, aceste „modernizări” ar fi trebuit să înceapă încă de acum două luni, atunci când noi sesizam prima dată această inepție de taxă. Între timp nu s-a întâmplat absolut nimic, atât doar că onor primarul Crețu a introdus proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a sediței de CL!

Atenție! Nu vorbim de stabilirea unei taxe pentru un viitor în care va exista acest parc de distrații, ci vorbim de anul 2018! Ce-i drept, timp încă mai este, mai ales dacă ne ghidăm după logica crețiană, căci zece zile de schiat au fost declarate un succes!

 

Comentarii

Balan Marius- c...

16.07.2018 08:14

Un mare rahat pe bat. Urcare cu telescaunul, coborare cu teletalpa ! Mereti in bgiata vosta de natarai !

Adauga comentariu