„Tăticul” Daniel Suciu a retrăit emoția primei zile de școală alături de gemenii săi. Vicepremierul a dat numărul zilei: 5.000! Vezi despre ce e vorba

Prima zi de școală l-a prins pe Daniel Suciu mai emoționat decât gemenii săi, aceștia fiind la startul clasei a II-a. Copiii vicepremierului învață la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, acolo unde tatăl lor a absolvit acum 20 de ani.

În toată marea de părinți și elevi care s-au prezentat în curtea Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița începând cu ora 9:00 s-a putut identifica un tătic vizibil emoționat, acesta fiind, chiar și fără voia lui în aceste momente, vicepremierul României.

Daniel Suciu a încercat să se piardă în mulțime alături de gemenii săi, care încep un al doilea an școlar. Nu i-a reușit, căci camerele de filmat îl căutau:

„Orice aș fi făcut în ultimii ani, prima zi de școală nu am ratat-o niciodată, în cea mai minunată calitate, cea de tată! Astăzi sunt aici nu în calitate nici de ministru, nici de deputat, nici de politician, ci de tată care își duce de mânuță copiii în prima zi de școală. Ai mei sunt în clasa a II-a și atâta timp cât voi fi sănătos, oriunde aș fi, în prima zi de școală voi fi alături de ei” – a spus Suciu.

Chiar dacă evenimentul a fost perceput de Suciu ca unul din afara sferei publice a unui vicepremier, situația infrastructurii școlare a suscitat interesul jurnaliștilor prezenți:

„Prin PNDL avem în jur de 5.000 de obiective la nivel național, care înseamnă creșe, grădinițe, școli și licee și îmi doresc ca atâta timp cât sunt ministru să le duc la bun sfârșit. Anul acesta am o mulțumire și mai mare pentru că am reușit, împreună cu Primăria municipiului Bistrița, cu reprezentanții Primăriei Sîngeorz-Băi, cu reprezentanții liceului din Sîngeorz-Băi, să începem reabilitarea a două licee foarte importante din județ, și anume „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi și „Liviu Rebreanu” din Bistrița” – a declarat vicepremierul Daniel Suciu.

La deschiderea oficială a anului școlar 2019-2020 în Bistrița-Năsăud a mai luat parte și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, acesta fiind prezent atât la o școală din Beclean, cât și la un liceu privat din Bistrița.

Adauga comentariu