„Târgul de purici” marca Lions Club Bistrița va avea în acest an o ediție specială, adaptată condițiilor pandemice: fără haine, doar cu produse de tip anticariat

Prima zi a lunii septembrie coincide cu startul acțiunii de strângere a donațiilor pentru "Târgul de purici-Anticariat", târg care va avea loc în luna octombrie, sub egida Lions Club Bistrița. Ediția din acest an este una aparte, avâdn în vedere contextul epidemiologic al pandemiei Covid-19.

Chiar dacă a existat și varianta anulării evenimentului din acest an, organizatorii au găsit totuși soluții pentru ca acest obicei devenit tradiție să nu se întrerupă:

„Cum anul acesta ar trebui sa aiba loc cea de a saptea editie a unui eveniment deja intrat in calendarul de evenimente al orasului, si cum nu ne dorim sa intrerupem aceasta deja traditie, am reflectat asupra modului in care sa putem sa oferim celor care au apreciat conceptul acestui targ o versiune adaptata momentului pe care il traim.

Si atunci cand cauti, solutiile se gasesc. In sprijinul nostru s-a oferit ca amfitrion al evenimentului Muzeul Judetean, care ne va pune la dispozitie cu generozitate curtea interioara si standurile pe care le detine.

Urmatoarea intrebare pe care ne-am pus-o: ce produse putem propune vizitatorilor nostri?  S-au exclus din start hainele si s-a intocmit o lista de produse eligibile: arta, tablouri, portelanuri, articole sportive, schiuri, biciclete, trotinete, carti, rechizite scolare, jocuri, viniluri, casete, gablonturi si bijuterii, articole pentru Craciun, decoratiuni pentru casa si gradina, mic mobilier. Astfel, denumirea celei de a VII-a editii a aparut aproape de la sine: „Targul de Purici-Anticariat”
.”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Data probabilă a târgului va fi 2-3 octombrie, locația Complexul Muzeal Județean Bistrița-Năsăud, iar pe final, conducerea Lions Club Bistrița mai lansează un îndemn:

„Daca nu ati atins de mult timp lucruri care mai pot fi inca folosite, daca poate va incurca in gospodarie, dati-le sansa de a fi utile altcuiva, contribuind pe deasupra la strangerea de fonduri necesare clubului in realizarea celor doua mari proiecte, „Adapost pentru victimele violentei in familie” si „ Parcul perilor seculari Lions”, dar nu numai! Donati-le si vor deveni de doua ori utile, dumneavoastra devenind totodata partas la efortul nostru de a schimba cat de putin lumea in bine”.
 

Adauga comentariu