Tâlhărie calificată la Dumitra! Doi oameni de afaceri, tată și fiu, au fost jefuiți în propria casă

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a confirmat prin purtătorul de cuvânt faptul că în noaptea de marți spre miercuri (13-14 noiembrie) a avut loc o tâlhărie calificată în localitatea Dumitra:

„Din primele verificări a rezultat faptul că, la data de 14 noiembrie, trei persoane necunoscute au sustras prin violență, dintr-o locuință din Dumitra, o sumă de bani și trei telefoane mobile. În continuare, polițiștii din cadrul IPJ BN desfășoară investigații și activități specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate sub aspectul săvârșirii infractiunii de tâlhărie calificata”a declarat pentru stiridebistrita.ro Crina Sîrb.

Conform gazetadebistrita.ro, oamenii de afaceri a fost atacați în propria locuință de trei bărbați care le-ar fi furat acestora bani și telefoane mobile. Potrivit sursei citate, atât tatăl cât și fiul ar fi fost legați și amenințați cu cuțitul, hoții încercând să afle unde au depozitate în locuință sume de bani. Când au părăsit locul faptei, tâlharii au plecat cu circa 30.000 lei, dar și cu telefoanele mobile găsite în locuință.

Poliția are deja un cerc de suspecți, dar până la această oră nu a fost nimeni reținut.

Adauga comentariu