Eveniment

Transilvania Mix Kombat pune Bistrița pe harta internațională a sporturilor de contact

Profesional Fight Gym pregătește noi evenimente de marcă pentru iubitorii sporturilor de contact. Astfel, în 27 aprilie, va avea loc Campionatul Național în ring la K1 Style & Cupa României pe tatami la LC ȘI KL, la Sala Polivalentă de pe str. Vasile Conta, Nr. 1, iar duminică, 28 aprilie, sunteți așteptați la o nouă ediție Transilvania Mix Kombat, unde veți avea parte de un spectacol sportiv de neratat.

Ionel Burduhos, promotorul Transilvania Mix Kombat, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că vor fi 12 meciuri tari din care trei internaționale, Main Event fiind lupta dintre Sebastian Lutaniuc și un sportiv din Belgia. De asemenea, după doi ani de absență, revine Daniel Morar, un jandarm din Bistrița. În această gală, vor intra în ring Anghel Cardoș de la Satu Mare, Adrian Maxim de la Oradea, dar și patru sportivi ai Profesional Fight Gym Bistrița.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a menționat că investițiile în sport reprezintă de fapt investiții în sănătate, punctând faptul că CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud are o secție pentru sporturile de contact. Mai mult, ca o recunoaștere a ceea ce este la Bistrița, Dynamite Fighting Show ajunge pentru prima dată la Bistrița, în data de 7 iunie, la Teraplast Arena. Se va auzi din nou despre Bistrița, de această dată prin sporturile de contact.

“Sper ca după 9 iunie sa avem un partener în Primăria Bistrița, lucrurile vor trece la un alt nivel și alta etapă. Cu Gaby Lazany și Primăria Bistrița ne dorim să dezvoltăm și alte ramuri de sport”, a declarat președintele Emil Radu Moldovan, potrivit rasunetul.ro.

Managerul Gabriel Lazany a punctat faptul că Spitalul CLinic Județean de Urgență Bistrița este un partener instituțional al sportului, iar dacp cetățenii vor decide să preia după 9 iunie funcția de primar, Primăria Bistrița va deveni “un sprijin real al sportului, nu de fațadă”, pentru că fiecare ban cheltuit în sport reduce costurile din sănătate.

***

Biletele pentru Transilvania Mix Kombat se gasesc la:
•Hotel Metropolis [Str. Parcului, nr. 19]
•Medusa Lounge & Sisha [Str. Crinilor, nr. 1]
Rezervare mese VIP: 0757 438 833.
Online: https://www.bilete.ro/transilvania-mix-kombat/
Va fi o seara plina de adrenalina! Nu rata acest spectacol incendiar!
28 aprilie • ora 18:00
Sala Polivalenta, Str. Vasile Conta, nr. 1