Din oras

Tânără din Bistrița, amenințată de propriul tată. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 56 de ani, din Bistrița, a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fiica, de 20 de ani, telefonic, dar și prin mesaje. Ulterior a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

În fapt, o tânără de 20 de ani din Bistrița a sesizat faptul că este amenințată de către tatăl ei. În urma investigaților, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 18-19 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 56 de ani, i-ar fi adresat, telefonic și prin intermediul mesajelor, amenințări cu acte de violențe, fiicei sale.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare„, potrivit IPJ BN.

În data de 20 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tot sâmbătă, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la un caz de violență în familie.

Un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, în timp ce se afla împreună cu concubina sa la adresa comună, pe fondul unor neînțelegeri, a agresat-o fizic.

Polițiștii au evaluat riscul și s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 36 de ani.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, mai spune sursa citată.