Din oras

Tâlhărie în autogara Bistrița: Lovit și lăsat fără bani de un recidivist

Un bărbat care se afla într-un local din autogara Bistrița a fost lăsat într-o baltă de sânge și fără bani, aseară. Cel ce l-a atacat ar fi un recidivist. Acesta a fost găsit de poliție și reținut.

Clipe de groază aseară pentru Ionuț Mititean din Șieu Odorhei. Acesta se afla într-un local din autogara Bistrița când a fost abordat de un bărbat care i-a cerut bani.

”Aseară, în jurul ore 21.00, eram în barul din autogară când am fost lovit pe neașteptate de un bărbat. După ce m-a lovit, mi-a furat suma de 3600 lei. Am căzut jos, am fost inconștient timp de câteva minute. Am fost scos afară de barmaniță si de o altă femeie fiindcă îmi curgea foarte tare sânge din nas. Barmanița a sunat la urgențe și a venit ambulanța și poliția” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Ionuț.

A ajuns și la spital, iar medicul legist i-a dat 7 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Am fost și la poliție și am dat declarații, eu și încă patru martori care au fost în bar și au văzut. L-au găsit pe bărbat și mi-au zis polițiștii că e recidivist. Nu mi-am recuperat toți banii, dar am înțeles că l-au reținut pentru 24 de ore” a mai spus Ionuț.

 Agresorul e un bărbat din Bistrița.

Astăzi, 21 ianuarie a.c., în urma investigațiilor desfășurate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale și cei ai Biroului de Ordine Publică Bistrița au identificat și depistat un bărbat de 43 de ani din Bistrița, cercetat pentru lovire sau alte violențe și furt calificat.

Împotriva lui, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților, în vederea arestării preventive.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că aseară, 20 ianuarie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în incinta unui bar, pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul de 43 de ani ar fi agresat un bărbat de 34 de ani din Șieu Odorhei care se afla în același local. Ulterior, în momentul în care bărbatul de 34 de ani se afla pe terasa exterioară a localului, bărbatul de 43 de ani i-ar fi sustras suma de 3.700 de lei. Polițiștii Biroului de Investiții Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit” au declarat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

”Am vrut să îmi fac public incidentul pentru ca oamenii să vadă că poți să fii atacat din senin și să fie foarte atenți, să nu pățească și ei așa ceva!” a concluzionat Ionuț Mititean.