In vizor

Șofer, depistat la volan beat și fără permis

Un bărbat din Mărișelu s-a ales cu dosar penal, după ce, miercuri, a fost depistat la volanul unui autoturism, deși nu are permis de conducere. În plus, bărbatul se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat ieri activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Comunal 15, între Jeica și Mărișelu, potrivit gazetadebistrita.ro.

Pentru control a fost oprit un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 47 de ani, din Mărișelu.

„În urma verificărilor desfășurate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu privire la autoturism, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu are inspecția tehnică periodică în perioada de valabilitate, aspect consemnat într-un proces verbal de constatate a contravenției”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal.