In vizor

Programul de colectare deșeuri în luna martie 2024

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a anunțat care este programul de colectare a deșeurilor reciclabile în Bistrița și localitățile compoenete, pentru luna martie 2024:

În luna MARTIE, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente este următorul:

  • 06 MARTIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 13 MARTIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 20 MARTIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
  • 27 MARTIE PENTRU CARTIER UNIREA – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT. Excepție fac zonele în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este SÂMBĂTĂ.

„ATENȚIE! Vă rugăm să NU MAI DEPUNEȚI deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate DIN ZONELE DE CASE!

Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

 

 

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele. Există recipienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte”, transmite ADI Deșeuri BN.

Pentru TOATE localitățile din județ – puteți consulta calendarul de
colectare a deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la
telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.