In vizor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR), Cristian Pistol, au devenit cetățeni de onoare ai orașului Beclean, anunță primarul Nicolae Moldovan.

 Nicolae Moldovan le-a înmânat noilor cetățeni de onoare și titlurile care atestă această calitate.

”Cu deosebită onoare am înmânat azi titlul de Cetățean de onoare al orașului Beclean Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, dl Sorin Grindeanu și Directorului General al CNAIR, dl Cristian Pistol, pentru implicarea și contribuția pe care au avut-o pentru realizarea proiectelor de infrastructură rutieră ale orașului nostru, printre care și obiectivul major Varianta de ocolire a orașului Beclean. Mulțumesc pentru toată încrederea!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Marți, Nicolae Moldovan le-a înmânat noilor cetățeni de onoare și titlurile care atestă această calitate.

”Cu deosebită onoare am înmânat azi titlul de Cetățean de onoare al orașului Beclean Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, dl Sorin Grindeanu și Directorului General al CNAIR, dl Cristian Pistol, pentru implicarea și contribuția pe care au avut-o pentru realizarea proiectelor de infrastructură rutieră ale orașului nostru, printre care și obiectivul major Varianta de ocolire a orașului Beclean. Mulțumesc pentru toată încrederea!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan, potrivit infobistrita.ro.