Din oras

Haine şi accesorii fake, găsite de polițiști într-un magazin din Bistrița

În urma unei sesizări a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, polițiștii au efectuat un control la un magazin din Bistrița, unde au descoperit haine şi accesorii contrafăcute, expuse spre vânzare.

În urma unei sesizări a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat ieri controale la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de o bistrițeancă de 32 de ani, unde funcţionează un magazin.

„La fața locului, au fost descoperite ca fiind expuse spre vânzare, diferite articole de îmbrăcăminte şi accesorii care poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România, reprezentări grafice specifice şi asemănătoare unor branduri producătoare de produse de lux sau premium.

Produsele erau oferite la preţuri net inferioare celor originale regăsite în comerţ, fiind ambalate şi etichetate în mod asemănător produselor noi regăsite în magazine, fără a deține autorizații sau licenţe din partea titularilor de mărci, în vederea punerii lor în circulaţie”, potrivit IPJ BN, informează bistriteanul.ro.

În urma verificărilor efectuate în magazin, au fost ridicate în vederea confiscării 44 articole de îmbrăcăminte.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.