In vizor

Dosar penal pentru un tânăr din Budacu de Sus. Acesta a produs un accident după ce ar fi consumat substanțe psihoactive

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost direcționați în urma unui apel prin SNUAU 112, la un accident de circulație produs pe Drumul Județean 173, în Budacu de Sus.
La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Budacu de Sus a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 22 de ani din aceeași localitate.

Ca urmare a impactului dintre cele două autoturisme, ambii șoferi au fost răniți necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul consumului de alcool. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în cazul tânărului de 21 de ani. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii rutieri au înregistrat un dosar penal și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.