Eveniment

Crimă în Bistrița. Un bărbat și-a ucis soția după care și-a provocat răni cu un cuțit. Criminalul a și postat poza cu femeia moartă

O femeie de 33 de ani a fost omorâtă de soțul său, într-o casă de pe strada Axente Sever. Femeia a fost înjunghiată și a fost găsită decedată de echipajele medicale ajunse la fața locului.

Se pare că bărbatul de 34 de ani bănuit că și-a omorât soția și-a autoprovocat ulterior rănile cu cuțitul. Acesta ar fi atacat-o primul, după ce ar fi consumat alcool.

După crimă, soțul ei a făcut un gest absolut șocant. Acesta și-a pus la story fotografia cu soția sa moartă, plină de sânge.

Surse judiciare au declarat pentru Bistrițeanul.ro că scandalul dintre cei doi soți de pe Axente Sever, care s-a transformat într-o crimă, a pornit de la consumul de alcool, pe fondul geloziei.

În casa cuplului au fost găsite mai multe recipiente cu băuturi alcoolice, iar bărbatul bănuit de crimă mirosea a alcool la sosirea polițiștilor. Bărbatul a fost primul care a atacat-o pe femeie, iar ulterior, după moartea femeii și-a autoprovocat mai multe răni cu cuțitul, în zona abdominală și cervicală.

După ce a comis fapta, acesta a fotografiat cadavrul soției sale și a postat poza pe Facebook. De asemenea, se pare că poza ar fi fost trimisă și unor apropiați. Fotografia a fost văzută de un cunoscut pe Facebook, care a și sunat la 112.

Bărbatul a ajuns la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Anchetatorii nu au reușit să-l audieze, din cauza stării sale precare de sănătate, care nu îi permite nici măcar să vorbească.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul s-a autoagresat în încercarea de a se sinucidere sau să inducă în eroare anchetatorii și să însceneze o „legitimă apărare”.

Cei doi copii minori ai cuplului, care aveau 6 și respectiv 8 ani ar fi asistat la toată scena, fiind găsiți de către polițiști în casa cu pricina. Aceștia au fost audiați aseară, în prezența anchetatorilor și reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

Copiii vor rămâne, cel puțin deocamdată, de bunicii paterni, care s-au angajat să aibă grijă de ei. Cei doi copii vor beneficia și de consiliere psihologică, pentru a putea trece peste acest moment.