Din oras

Cerșetoria e profitabilă la Bistrița: o tânără a adunat în patru ore peste 3000 de lei

Deși pare greu de crezut, cerșetorii fac mai mulți bani decât cei care muncesc. După doar 4 ore de apelat la mila bistrițenilor, o tânără din Republica Moldova, găsită într-un scaun cu rotile la un supermarket, a adunat 3.200 de lei și 30 de euro, potrivit bistritenul.ro.

Dacă vă lăsați sensibilizați de cerșetori și le oferiți bani când îi vedeți pe stradă ați face bine să vă gândiți de două ori. Aceștia ajung să câștige mult mai mult decât cei care muncesc.

Chiar înainte de Crăciun, în față la un supermarket din municipiu a fost găsită o tânără din Republica Moldova, care era într-un scaun cu rotile și susținea că nu se poate deplasa.

În cele 4 ore cât a dat târcoale celor care își făceau cumpărăturile în supermarketul în cauză, tânăra a adunat 3.200 de lei și 30 de euro...

Nu este prima tânără venită tocmai din Republica Moldova să cerșească în Bistrița. În toamna anului trecut, Poliția Locală a dat peste Anghelina, care venea la „muncă” cu mașina de teren, în bordul căreia s-a găsit suma de 40.000 de euro. Nu mai punem la socoteală că locuia împreună cu concubinul la…hotel.

Și Anghelina susținea că nu poate să meargă, însă odată ajunsă la Unitatea de Primiri Urgențe s-a ridicat singură din scaunul cu rotile și a ieșit pe picioarele sale din spital.