Eveniment

Căruță lovită de o mașină. O tânără însărcinată și doi bărbați au ajuns la spital

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident produs în Poiana Ilvei, între un autoturism și o căruță.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării două persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale: o femeie în vârstă de aproximativ 21 de ani, însărcinată, conștientă și cooperantă în momentul preluării (afirmativ prezenta episoade de pierdere de conștientă imediat după accidentul rutier).

A fost preluată de paramedici și predată echipajului de terapie intensivă mobilă în vederea transportării la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Bărbatul alături de care se afla în atelajul hipo prezenta o suspiciune de fractură membru superior și a fost preluat de echipajul de prim-ajutor SMURD”, potrivit ISU BN, informează bistriteanul.ro

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din Poiana Ilvei a intrat în coliziune cu un atelaj hipo.

În urma accidentului atât șoferul, cât și conducătorul atelajului, un bărbat de 33 de ani și o femeie de 21 de ani, ambii din Poiana Ilvei, au fost răniți necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, cabalina care tracta atelajul a decedat”, informează IPJ BN.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului care conducea atelajul, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, mai spune sursa citată.