In vizor

Arestat preventiv după ce și-a bătut, de mai multe ori, concubina

Un bărbat de 39 de ani din Baciu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce și-a bătut în repetate rânduri concubina. De asemenea, el i-a lovit și pe copiii femeii.

În data de 9 martie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Urmeniș cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat din județul Cluj.

În urma intervenției polițiștilor și în urma probatoriului administrat de către aceștia a reieșit faptul că bărbatul de 39 de ani și-ar fi agresat fizic, în repetate rânduri, concubina și i-ar fi adresat amenințări de natură să-i provoace o stare de temere.

Totodată, bărbatul ar fi exercitat acte de violență și asupra copiilor femeii din Urmeniș.

Polițiștii, în urma evaluării riscului, au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, luând de îndată și măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore”, potrivit IPJ BN, citează bistriteanul.ro.

Ulterior, în data de 10 martie, acesta a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința din cadrul Poliției Municipiului Bistrița în vederea documentării întregii activități infracționale„, a mai precizat sursa citată.