Eveniment

Accident rutier în Livezile: doi bărbați au ajuns la spital

Azi-noapte a avut loc un accident în localitatea Livezile. În urma acestuia, doi bărbați au ajuns la spital, cu multiple traumatisme. Autoturismul în care se aflau cei doi a fost distrus în urma impactului.

Accidentul a avut loc după miezul nopții, pe DN17, în localitatea Livezile. Se pare că ar fi fost implicat un autoturism și o autoutilitară.

În urma impactului doi bărbați au ajuns la spital, cu multiple traumatisme. Autoturismul în care se aflau a fost distrus în urma impactului.

„În urma accidentului au fost transportate la spital două victime, bărbați în vârstă de 21 respectiv 48 de ani. Ambele victime prezentau multiple traumatisme”, informează ISU Bistrița.

„Din primele date, un autoturism care circula pe direcția Bistrița-Suceava, condus de un bărbat de 53 de ani din Iași a acroșat o autoutilitară ce tracta o remorcă, condusă de un bărbat de 47 de ani din Botoșani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 53 de ani și a unui pasager de 20 de ani din autoturismul condus de acesta. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, informează IPJ BN, potrivit bistriteanul.ro.