Eveniment

Accident grav în Dipșa: doi adulți și un copil au fost răniți, după ce s-au răsturnat cu un microbuz

Șoferul unui microbuz și un adolescent de 17 ani au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. De asemenea a fost rănit și un pieton. Accidentul a avut loc în localitatea Dipșa, pe DN15A.

Accidentul a avut loc pe DN15A, în localitatea Dipșa. Un microbuz înmatriculat în județul Mureș s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Trei persoane au fost rănite.

Au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, terapie intensivă mobilă SMURD, prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple și un echipaj SAJ.

„Un minor în vârstă de 17 ani și conducătorul auto (aproximativ 40 de ani) au fost preluați de autospeciala de transport victime multiple și transportați la spital (cod galben). Un pieton în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

„Din primele date, un bărbat de 40 de ani, din Iernut, jud. Mureș în timp ce conducea un microbuz pe direcția de mers spre Teaca, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile şi s-a răsturnat într-un şanț, acroșând un pieton care s-ar fi deplasat pe trotuar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul”, precizează IPJ BN, potrivit bistriteanul.ro.