Suspiciune de CRIMĂ în Bistrița: un bărbat de aproximativ 65 de ani găsit mort în apartamentul său de pe str. Imp. Traian

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cercetează un posibil caz de omor într-un apartament de pe strada Împăratul Traian din Bistrița. Informația a fost confirmată de biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În seara zilei de marți, 5 februarie, după ora 18:00, zona blocului nr.46 a fost împânzită de polițiști, toată tevatura liniștindu-se în jurul orei 19:00 când procurorii și criminaliștii au început cercetările specifice în interiorul apartamentului.

Conform declarațiilor unor vecini, de victimă nu se mai știa nimic de duminică. Acesta locuia singur și se pare că are un fiu care este plecat din țară. Conform surselor stiridebistrita.ro, apartamentul era răvășit în totalitate și nu ar fi existat urme de intrare forțată, prin efracție și nici urme de sânge. Cu toate acestea sunt indicii destul de concludente ce duc înspre o crimă.

Deocamdată cercetările se fac într-un dosar cu autor necunoscut.

Revenim cu informații!

Adauga comentariu