SURSE: Știri de Bistrița vă spune NUMELE PREFECTULUI de Bistrița-Năsăud! Este un personaj amintit de noi, dar care nu mai face „școala de prefecți” la Sîngeorz-Băi, ci la București!

Într-un material anterior precizam faptul că viitorul prefect trebuie să îndeplinească anumite criterii prevăzute de Legea Administrației Publice, printre care și cel legat de statutul de funcționar public. În acest sens, la Sîngeorz-Băi au fost scoase la concurs posturi cu dedicație, dar planul a eșuat.

Totuși, din cei trei „candidați” amintiți de noi, George Gaftone, Stelian Dolha și Diana Morar, unul s-a strecurat într-o altă „școală” de funcționari publici, la București, detaliile fiind insignifiante la acest moment.

Este vorba de fostul deputat liberal de Bistrița-Năsăud, STELIAN DOLHA, fost candidat la funcția de primar al municipiului în 2016, luptă din care a ieșit înfrânt.

La finalul mandatului de deputat, Stelian Dolha deținea mai multe terenuri în Bistrița și Braniștea, două apartamente și trei case de locuit în municipiu (una înscrisă pe firmă), precum și o casă în Braniștea. La acel moment, Dolha nu deținea un autoturism, dar asta nu este o problemă acum. Soția viitorului prefect este medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Din punct de vedere politic, Dolha a ocupat poziția de Prim-vicepreședinte al organizației județene a PNL Bistrița-Năsăud, funcție în care s-ar întoarce  primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași.

 

P.S.: Alăturarea lui Ioan Oltean în imagine nu are de a face cu numirea noului prefect. Aparent...

Adauga comentariu