Surprize pe listele de consilieri ale Alianței pentru Bistrița-Năsăud: Virgil Rus primește loc eligibil pe lista de Consiliu Județean, actualul primar Ovidiu Crețu se retrage definitiv din politică

Alianța pentru Bistrița-Năsăud va depune abia duminică listele cu semnături și cele cu candidații la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Informația a fost confirmată astăzi de președintele PSD BN, Radu Moldovan. Liderul de facto al ApBN spune că pe lista cu viitori consilieri județeni se află foarte mulți tineri dar și personalități din diferite domenii și care nu au mai făcut politică la acest nivel. Un asemenea exemplu este cel al profesorului Virgil Rus, cunoscut instructor de fitness. Potrivit celor spuse de Moldovan, Rus va și un fel de consilier personal pe probleme de sport. Mai trebuie spus faptul că, pe lista Alianței maai figurează și președintele UDMR BN, Decsei Atilla dar și Emil Neia Lăcătuș, liderul maghiar ocupând locul al șaselea în timp ce Lăcătuș a primit locul nouă.

În ceea ce privește lista pentru consiliul municipal, un lucru este sigur: actualul primar Ovidiu Teodor Crețu se retrage definitiv din politică și nu va fi prezent pe lista de consilieri locali ai Allianței pentru Bistrița, deschisă de Cristian Niculae. Despre acest lucru a vorbit aseară la Info Bistrița, candidatul Ap Bistrița la fotoliul de primar al Bistriței, Cristian Niculae:  “Am discutat cu domnul Crețu, referitor la prezența dânsului pe lista Alianței pentru Bistrița-Năsăud iar domnul primar m-a informat că dorește să se retragă din politică și dorește să se focuseze pe problemele lui personale. Mă susține în candidatura mea, este alături de mine, dar nu mai dorește efectiv să se implice în activitatea politică și administrativă în viitor. Am făcut, patru ani, o echipă bună și am învățat din experiența lui administrativă. Chiar dacă pe anumite teme am avut opinii divergente, am găsit echilibru să le depășim și să mergem mai departe împreună. Este un om pe care îl respect și căruia îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și pentru sprijinul pe care mi l-a acordat”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Comentarii

Melinte dan

15.08.2020 19:42

Cretu -Out, dar nu inainte de a da socoteala de pentru toate abuzurile facute el cu sleata de lingai.
Sper sa plateasca, sa nu i ticneasca de pensie si averea acumulata.
Prea si a batut joc de oameni acestui oras.
Ce nu ma durprinde deloc, daca si a batut joc de proprii angajati, a dat afara oameni ca, asa a vrut el , si a batut joc de asistenti personali, el impreuna cu directorasii , unul somnoros si ametit iar altul pe care mai bine il salti decat sa l inconjori.
Sper sa se intoarca impotriva lor toate abuzurile si rautatile.

Adauga comentariu