Supercomule – cât de sexy te miști, căci porno arată orașul nostru!

Nu este prima și, din păcate, nici ultima dată când bistrițenii sesizează derapajele sistematice pe care firma obligată parcă de municipalitate să se ocupe de deșeurile stradale sau de la populație, SUPERCOM, le are.

Zilele din ultima perioadă în care soarele a fost mai mult decât generos cu plaiurile noastre, au fost probabil folosite de angajații Supercom pentru o mică și binemeritată vacanță, căci gunoaiele s-au cam strâns în areaul urbano-rural al orașului.

Firma Supercom beneficiază de un contract atribuit în mod direct de către Primăria Bistrița ca un act de necesitate în urma renunțării fostului agent Vitalia la serviciile sale de colectare. Astfel, Supercomul a ajuns la a VIII-a prelungire a unui contract temporar semnat pe trei luni în 2016, urmând ca și această anexă să expire în curând.

Licitația pentru atribuirea de drept a contractului a intrat în stand-by la faza de atribuire, situație de care stiridebistrita.ro a scris AICI, fiind vorba de luna... aprilie 2018. De atunci domnește pacea și... gunoiale pe străzi, ce-i drept, nu peste tot și nu tot timpul, doar acolo și atunci când lucrătorii mai încearcă câte o... grevă. Știți ceva despre subiect, dOMnilor de la SupercOM?!

P.S. Nici cu ai noștri nu ne e rușine, căci civilizația ne tot bate la ușă, dar refuzăm să-i deschidem...

Adauga comentariu