Știri de Bistrița te trimite la stand-up comedy în weekendul dedicat iubirii! Vezi ce trebuie să faci pentru a intra în posesia invitațiilor duble

Ne-am plâns destul că nu avem evenimente urbane în micul nostru burg medieval! Publicația noastră te invită la un astfel de eveniment, tocmai în weekendul dedicat iubirii, însă nu e vorba de o banală cină romantică la lumina lumânărilor, ci la o porție de râs zdravăn!

Duminică, 16 februarie, ora 19:30, în sala de spectacole a Complexului Cultural „Dacia” din Bistrița va avea loc spectacolul de stand-upcomedy "De ValentinDai Laic&Ador?". Organizatorii oferă garanție pentru buna dispoziție, căci „prestatorii” chiar știu să se facă de râs!

Citește și... Nu sunteți amatori de lumânări și alte dulcegării de Valentine`s Day? Haideți la o porție de râs zdravăn! Stand-up comedy la Bistrița, cu trei inși ce știu să se facă de râs

Cititorii stiridebistrita.ro au posibilitatea de a intra în posesia a două invitații duble oferite de organizatori la acest spectacol, dar trebuie făcut un minim efort, căci nimic nu e gratis 100% în lumea asta.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina de facebook a evenimentului, să dați un Laic sau un Ador, iar mai apoi să distribuiți evenimentul însoțit de un mesaj propriu. Originaliatea va fi criteriul de desemnare a câștigătorilor!

Vineri, 14 februarie, în pauza de masă, vom afla și cei doi câștigători a invitațiilor duble.

Succes!

 

Adauga comentariu