Stiri de Bistrita e prima publicatie din istoria presei bistritene care isi lanseaza aplicatie de mobil pe Android si iOS! Descarca si tu aplicatia pentru a avea o experienta mai buna cand ne citesti!

Oriunde ai fi, în țară sau în străinatate, în taxi sau în autobuz, de-acum vei putea urmări și pe telefonul mobil știrile Bistriței. Astazi, Știri de Bistrița a lansat aplicația pentru platforma locală, o aplicație modernă, cu un design ce impresionează, cu un meniu complet și util, în care veți răgăsi știrile zilei, dar si cu o arhiva bogata a tuturor materialelor Știri de Bistrița, aranjate pe categorii.

"Suntem singurul ziar online din Bistrita care are aplicatie de iOS si Android, facem eforturi sustinute sa ne mutam continutul pe online si pe telefoane, caci viitorul acolo e. In maxim 10 zile, lansam aplicatii si pentru restul de 7 ziare locale pe care le avem deschise deja in reteaua Presa Buna si in majoritatea acestor zone e o premiera ceea ce facem.

Va recomand sa descarcati aplicatia, aveti acolo si un buton de chat, dar si unul prin care chiar dumneavoastra puteti deveni reporter, puteti sa ne trimiteti poze si filmulete, practic sa fim si mai aproape de dumneavoastra.

Poate ca sunt mici pasii pe care ii facem in dezvoltare, dar cred ca sunt pasi corect facuti. Ne dezvoltam ghidandu-ne dupa o "harta" pe care o am in minte de multa vreme: o buna baza de editoriala si de jurnalisti la Bistrita, o buna retea de ziare locale care sa fie pepiniera de subiecte pentru televiziunea nationala de stiri, o televiziune nationala de stiri cu o agenda jurnalistica, nu personala, un ziar national online, BreakingNews.ro, care sa ne completeze oferta.

Sunt mandru de mine si de echipa mea de la Bistrita, de Rian Farcasiu si de Sorin Istrate, nu am de ce sa ascund asta.  Dupa nici 6 luni, am ajuns pe locul 3 ca trafic in randul publicatiilor bistritene, probabil vom incheia luna aprilie cu 50 000 de cititori unici, avem o pagina de facebook ce are deja peste 12 000 de fani. Am spus mereu ca nu imi doresc trafic, ci sa fim influenti, de neevitat, sa fim ziarul pe care orice decident il citeste zilnic", a declarat Liviu Alexa, creatorul grupului de media, bistritean la origine.

Pentru Android, da click AICI

Pentru iPhone/ iOS, da click AICI

 

 

Comentarii

Mihai

06.05.2018 00:47

Pacat ca nu se poate instala pe o versiune mai veche de ios

Adauga comentariu