Stelică Dolha pe urmele lui Nelu Oltean. Liberalul bistrițean a fost numit responsabil pentru regiunea Nord-Vest

Partidul Național Liberal a început, tiptil, să se restructureze la nivelul organizării teritoriale, asta imediat după convenția națională cunoscută ca „parul lui Orban”, în care președintele suprem îi îndemna la o luptă de opoziție reală pe toți liderii locali.

Nu știm dacă elemente din interiorul PNL deplâng forma de organizare a fostului și defunctului PD-L, dar anumite structuri își mențin cel puțin traiectoriile în acest sens. Astfel, la București, capii partidului, printre care se numără și bistrițeanul Robert Sighiartău, secretar general, un fel de Vasile Blaga de pe vremea lui Băse, au început curățenia de primăvară, primul lucru făcut fiind numirea a câtorva personaje în structurile organizatorice teritoriale.

Printre aceștia se află un alt bistrițean, Stelian Dolha fiind numit, conform unor surse ale redacției noastre, secretar responsabil de zona de Nord-Vest, un fel de Neluțu Oltean din aceeași epocă amintită mai sus, perioadă deloc nocivă în ceea ce a însemnat forța și politica de organizare a PD-L.

Stelian Dolha este în acest moment prim vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud și a candidat la unltimul scrutin al alegerilor locale pentru fotoliul de primar al Bistriței, după ieșitrea pe ultima sută de metri electorali ai unui alt candidat liberal, actorul Adrian Titieni.

Stelian Dolha a fost deputat de Bistrița-Năsăud în legislatura 2012-2016, vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud între 15 iunie și 14 decembrie 2012, dar a fost și consilier local în CL al comunei Braniștea, în anii 2000-2008.

Ca o primă misiune în noul post, Stelian Dolha va fi prezent în următoarele zile la București, acolo unde are loc o primă întâlnire cu liderii și secretarii generali de organizații din Regiunea de Nord-Vest. Tot acolo vor mai fi prezenți, la întâlnirea de lucru cu secretariatul general al PNL, președintele Ioan Turc dar și secretarul general, primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași.

Adauga comentariu