Stelian Dolha atac dur la adresa ”aghiotantului lui Dragnea, Daniel Suciu” și a ”evlaviosului Radu Moldovan” – niște băieți de cartier

Povestea fake newsului rostogolit pe rețelele de socializare, adică casca din urechea președintelui, nu a trecut neobservată în mediile liberale bistrițene. Astfel, prim vicepreședintele PNL BN, Stelian Dolha a reamintit faptul că PSD are experiență în acest gen de manipulări, ceva asemănător întâmplându-se în 2014:  ”Lucrurile astea s-au întâmplat și în 2014, ele o să se amplifice și o să fie pe bandă rulantă până se termină campania electorală. Laboratoarele PSD o să lucreze pentru asta”. Dolha a mai spus că, deși, Gabriela Firea a șters postarea, ea a continuat să fie rostogolită  ”de fostul vicepremier, aghiotantul lui Dragnea, Daniel Suciu, apoi nimeni altul decât președintele Consiliului Județean, evlaviosul Radu Moldovan. Ca niște băieți de cartier”

 ”Cu cât apasă mai mult pe pedala asta a minciunilor, cu atât se afundă mai tare. Și ei, și doamna Dăncilă. O vorbă românească spune că ulciorul nu merge de multe ori la apă”, a conchis Stelian Dolha.

Adauga comentariu