Statham de Suceava urmărit pe Bârgaie de polițiști! Bărbatul și-a „luat” 60 de zile de control judiciar

Urmărire ca-n filme ieri, 3 decembrie, pe Valea Bârgăului, acolo unde polițiștii din Prund s-au ținut scai după un șofer indisciplinat.

Polițiștii au observat în trafic un șofer care încălca regulile de circulație și au vrut să-l oprească pe teribilist. Doar că șoferul respectiv nu a oprit la primele semne ale polițiștilor, astfel că a urmat o urmărire pe o distanță de mai bine de 5 kilometri, într-un final reușind să-l blocheze în trafic pe curajos.

Astfel, oamenii legii l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat de 32 de ani din Suceava și au fost surprinși de tupeul acestuia deoarece:

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în cadrul verificărilor s-a stabilit că acesta ar fi condus autoturismul pe drumurile publice fără să dețină permis de conducere, pe o distanță de aproximativ 135 km.” – se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind prezentat azi, 4 decembrie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Adauga comentariu