SONDAJ BCS: La o prezență la vot de 41%, PNL ar avea 32%, PSD, 28,6, USR-Plus, 17,6 și PMP, 7,4%. Vezi când apare prima aplicație pentru Bistrița-Năsăud

Un sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale (BCS)  la comanda celor de la PMP, ne arată o situație destul de echilibrată la alegerile parlamentare, cu un PNL în stagnare, dar cu o creștere pentru PSD și USR-PLUS.

Conform sociologilor de la BCS, PNL are aproximativ 32% în timp PSD a ajuns la 28,6%. Locul al treilea este ocupat de USR-PLUS cu o intenţie de vot de 17,6%, în timp ce PMP ar reuşi să strângă 7,4%.  Singurul partid care ar mai prinde locuri în Parlament ar fi Pro România, formaţiune cu o intenţie de vot de 5,2. UDMR e la limită, cu o intenţie de vot de 4,8%. Datele din sondaj se bazează pe o prezenţă de vot calculată la 41%.

Sondajul a fost efectuat în perioada 25-30 octombrie 2020 pe un eșantion național de 1.482 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României.

Joi, 5 noiembrie, facem publică prima aplicație pentru votul politic în județul Bistrița-Năsăud înaintea startului la campania electorală.

Comentarii

cititor

24.11.2020 11:32

La aceste alegeri, USR-ul si UDMR-ul ... vor fi cele doua partide care vor hotara soarta Romaniei, inspre cea ori hais ... ! Bine-nteles ca UDMR-ul este permanent cel mai avantajat si fara " lupte de partid "... ca au ei grija romanii sa-si dea picioare-n c*r... fara ca ei sa seamestece absolut deloc . Ei doar stau in expectativa ... si culeg roadele benefice , apoi ori cu " cea ori cu hais " ... ca n-are importata !

Adauga comentariu