Situație tragică la Săsarm: un bărbat a fost găsit în stare de inconștiență într-un incediu în desfășurare, cu arsuri pe jumătate din suprafața corpului! S-a cerut sprijinul unui elicopter SMURD

În urma unui apel la 112 care anunța un incendiu la o cabană în localitatea Săsarm, pompierii de la grupul de intervenții Beclean s-au prezentat în locație cu două autospeciale de intervenție.

La fața locului aceștia au găsit un incendiu în fază de ardere generalizată și au început să acționeze în vederea localizării și lichidării acestuia. După ce a fost asigurat accesul într-o anexă a cabanei, pompierii au găsit un bărbat de aproximativ 60-70 de ani în stare de inconștiență.

Victima, M.L., paznic al cabanei, prezintă arsuri la nivelul a 50% din suprafața corpului. A fost alocat un echipaj de terapie intensivă mobilă și s-a cerut sprijinul unul elicopter SMURD.

 

UPDATE: „Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 71 de ani - este preluată de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD - este intubata - prezintă arsuri de gradul 1 și 2 pe mai bine de 50 % din suprafața corporala. Va fi transportată la UPU SMURD Bistrița. Incendiul a fost lichidat” - transmite ISU BN.

 

sursa foto: facebook/Radu.Sîrb

Adauga comentariu