Situație de criză în PSD – Radu Moldovan despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „Mi-e greu să mă pronunț dacă este sau nu o decizie politică”

Condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executare în cazul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a agitat și mai tare starea de spirit din interiorul partidului, o stare deja tensionată din cauza rezultatelor alegerilor europarlamentare.

Președintele PSD BN, Emil Radu Moldovan, se pregătește pentru plecare către București, acolo unde va avea loc o ședință a Comitetului Executiv al partidului, ședință în care se vor discuta aceste două mari probleme cu care PSD-ul se confruntă în acest moment.

Stiridebistrita.ro l-a contactat pe liderul bistrițean în vederea obținerii unei reacții legate de sentința primită de Liviu Dragnea:

„Ce pot să comentez eu? Ne vom întâlni în cadrul CEx și vom stabili care sunt pașii de urmat. Am mai trecut prin momente grele și sper să găsim înțelepciunea necesară să putem depăși acest moment critic pentru noi.

Mi-e greu să mă pronunț dacă este sau nu o decizie politică, n-am făcut-o niciodată, nu mă pricep... Nu știu ce să zic... Chiar nu vreau să comentez decizia judecătorilor, că nu mă pricep. Dacă aș fi vreun specialist în drept, poate că aș face-o. Este un moment complicat pe care trebuie să-l depășim” – a declarat Radu Moldovan pentru stiridebistrita.ro.

În acest moment conducerea PSD este preluată de Viorica Dăncilă. Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Ioan Deneș și deputatul Doina Pană nu ne-au răspuns la telefon până la momentul editării acestui material.

 

foto arhivă

Comentarii

Vizitator

28.05.2019 17:08

Motto:„Votul este mai puternic decât glonțul.”(Abraham Lincoln) O furtună care s-a declanșat in primul rând in PSD, care de la alegerile parlamentare din 2016, castigate cu 46% , a ajuns acum la jumatate aproximativ 23%. Este evident ca pentru acest esec trebuie sa cadă capete. Numai că primul vinovat este chiar PSD, care in loc să se delimiteze la timp de un lider cu probleme penale, a facut scut in jurul lui, modificand legeile justitiei in interes personal.Până la urmă Liviu Dragnea a fost invins de cele doua arme supreme ale democratiei si statului de drept: votul popular si justitia.Pentru a evita pe viitor astfel de situatii,  trebuie doar sa ne amintim mereu de vorbele lui George Orwell: „Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, este complice.”

Adauga comentariu