Sistemul de vot electronic al USR funcționează!!! Cristina Iurișniți l-a testat, ea adoră QEEN!

După cum știți, iar dacă nu știți vă spunem noi, USR testează în aceste zile un sistem propriu de vot electronic, sistem ce va fi folosit pentru desemnarea propriilor candidați la alegerile europarlamentare din 2019.

Uniunea Salvați România își va desemna candidații pentru europarlamentare în urma unui vot intern dat de toți membri USR din țară. Aceștia vor trebui să-și voteze favoritul dintr-o listă pe care s-au înscris toți cei care doresc să candideze. În acest sens în USR s-a început un fel de campanie electorală internă în care candidații își expun proiectele.

Tot în acest sens USR se bazează pe un sistem de vot on-line, pe care l-a și testat zilele trecute. Ingenios, am spune, căci în loc de candidați în teste au fost folosite nume din muzica internațională și s-a „testat” preferințele membrilor.

Astfel, din cele 2688 de voturi înregistrate până la momentul postării unui print-screen, QUEEN a adunat cele mai multe voturi, urmați de Metallica, Pink Floyd și Guns N Roses (?!?). Adunate, voturile au strâns opțiunile muzicale ale 2687 de votați, unul fiind declarat nul, neavenit și incorect: Cristina Iurișniți, candidatul bistrițean pentru alegerile europarlamentare, a votat cu... QEEN!

Se pare că sistemul de vot nu a fost afectat de această eroare, dar am avea o curiozitate: oare în momentul postării, deputatul USR de Bistrița-Năsăud a fost „Under Pressure”, a apucat să ia „Another One Bites the Dust”, căci a fost cam „Killer Queen” la această fază! Nu-i bai, noi știm că „It s A Hard Life”, iar Iurișniți are nevoie de „A Kind Of Magic” pentru a deveni „Princes Of The Universe”, dar și că atunci când va prinde locul eligibil va triumfa corect pe „We Are The Champions” și ne va da o leapșă peste freză: „We Will Rock You!”.

 

N.B. Este vorba de formația QUEEN, în franceză RENE. Sau REINE...

Adauga comentariu