Sinuciderea – cea mai plauzibilă variantă în cazul accidentului de pe Industriilor! Victima, Andrei Pintican, era îndrăgostit de mașini, tunning și viteză

Nimeni nu mai poate ști ce era în sufletul și mintea tânărului inginer Andrei Pintican, decedat în urma accidentului de pe strada Industriilor.

Bistrițeanul de 27 de ani lucar ca inginer șef la Biami Auto și era pasionat de mașini puternice și tunning auto. Pe profilul acestuia de facebook sunt numai postări legate de tunning auto, dar și de curse de mașini, acesta fiind clar un împătimit în domeniu.

În după-masa zilei de 4 decembrie însă, Andrei a apăsat pedala de accelerație la maxim și a țintit parcă stâlpul de susținere al pasarelei de lângă pompieri, vis-a-vis de intrarea secundară a magazinului Dedeman de pe strada Industriilor.

Conform martorilor de la fața locului, nu există urme de frânare, ceea ce pune ipoteza unei sinucideri pe primul loc în ancheta desfășurată cu privire la acest incident. Unii vorbesc chiar de niște probleme de cuplu, ziua fatidică pentru Andrei fiind și ziua în care a primit sentința de divorț, acesta fiind căsătorit de mai bine de un an.

Condoleanțe familiei!

Adauga comentariu