Singura problemă a șefului Poliției Bistrița este intimidarea și îndesarea pumnului în gura presei!

În urma publicării pe site-ul nostru a unui material care îl are ca subiect pe șeful poliției bistrițene, Moldovan Ioan Nicolae găsește de cuviință că Știri de Bistrița trebuie cel puțin intimidată, fiind „trasă la răpundere” pentru că a publicat un proces verbal de contravenție încheiat pe numele persoanei publice Moldovan Ioan Nicolae.

Acesta a făcut o plângere penală cu referire la faptul că am publicat procesul verbal în care a fost amendat de către un subaltern pentru că nu purta centura de siguranță, de parcă am publicat cel mai ascuns secret de stat în care stătea însăși existența statului român.

Poliția bistrițeană este în centrul atenției de ceva vreme, de când în birourile instituției se juca poker on-line, căci cu ce să-și ocupe timpul șefimea din această instituție... Acum, șefimea din aceeași instituție care colcăie de corupție, tot așa, din lipsă de ocupație, e preocupată să lase gravide subordonatele și să înfingă pumnul cât mai adânc în gura presei.

Noi ne rezervăm dreptul de a acționa în judecată persoana publică Moldovan Ioan Nicolae pentru tentativa de îngrădire a dreptului garantat de Constituție, cel de a informa opinia publică și de a ne exprima liber.

Domnul Moldovan Ioan Nicolae ar putea fi mai „îngrijorat” de faptul că încă nu și-a publicat declarația de avere și cea de interese, documente publice, obligatorii, pe site-ul IPJ BN existând la această ora numai cele depuse anul trecut. Chiar și așa, noi le aducem la cunoștința opiniei publice, fiind vorba de șeful poliției municipale:

(click pe foto pentru vizualizare în întregime)

 

Adauga comentariu