Și pârtia intră într-o mini-vacanță, căci a obosit... Stop-joc din nou pe Cocoș!

Acest sezon de iarnă este unul dintre cele mai bogate în zăpadă din ultima perioadă, cel puțin pentru zona Bistriței. Cu toate acestea, pârtia de schi de pe Cocoș - celebră deja în România – nu a reușit să lege 10 zile de funcționare!

După cum era de așteptat, pârtia se închide din nou, începând de azi, 24 ianuarie, până la noi ordine. De fapt, pârtia nici nu era deschisă „de tot” în ultimele zile, funcționa după un orar special, doar seara între 18:00 și 21:00, pe nocturnă.

Cauzele închiderii cu numărul 3 sunt legate, evident, tot de condițiile meteo nefavorabile. Trebuie precizat însă că puținele zile de schi de la Bistrița de până acum sunt datorate personalului de la pârtia Cocoș și a salvamontiștilor care au făcut eforturi foarte mari pentru amenajarea pistei de rulare, așa cum a fost ea în zilele de funcționare!

Așadar, pârtia a foat inaugurată în acest sezon la data de 9 ianuarie 2019, pe data de 14 ianurie s-a închis pentru revizii și alte lucrări de întreținere, a mai funcționat din data de 14 până în 17 ianuarie când s-a închis din nou. A fost redeschisă cu program redus la data de 22 ianuarie și s-a schiat două seri.

Adauga comentariu