Și cum striga el, așa de frumos, de tare și de des, că PSD și PNL fac blaturi... Ionuț Simionca – premiul anului la capitolul ipocrizie: blat cu PSD la CJ, cumnatul vicepreședinte

Timp de cel puțin două campanii electorale, cea pentru alegerile locale și recent închieata campanie pentru parlamentare, marele bătăios politic, deputatul PMP Ionuț Simionca, nu pierdea niciun moment în care să urle ipocrit și populist că PSD și PNL fac blaturi, că sunt mână-n mână, că USL redivivus.

Bine, nu spune nimeni că nu ar exista și astfel de ațe legate pe ici pe colo, prin părți mai mult sau mai puțin esențiale, însă la cât aplomb punea băiatul ăsta când vorbea de blaturi, zău că-ți venea să-l crezi!

Ei bine, vine și momentul alegerii vicepreședinților Consiliului Județean, acolo unde în cărți erau Ioan Zăgrean de la PNL și Bogdan Ivan sau Camelia Tabără de la PSD. Evident, mirosea a blat PNL-PSD. Ei bine, surprinzător (sau nu), lovitura de grație s-a dat!

Nu PNL-ul a făcut blat cu PSD ci tocmai PMP-ul lui Ionuț Simionca, lătrăul anti-blaturi! Mai mult decât atât, blatul este ornat și cu o sinecură servită familiei fostului deputat Simionca, căci cel propus și ales ca vicepreședinte al CJ BN din partea PMP este nimeni altul decât cumnatul lătrăușului, Ciprian Kecskes-Simionca!

Cum vine asta, mister Simionca? Mai ieri îndreptați aratătăorul către PNL și PSD că fac șuste și aranjamente, iar azi ridicați degetul mijlociu când vă vedeți cu cumnățelul aranjat?!

Bineînțeles, totul pentru bunăstarea cetățenilor județului, știm!

Adauga comentariu