Și-au extins ,,afacerea” în trei județe, dar ,,au dat faliment” la Beclean

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, au fost reținuți de oamenii legii din Beclean. Aceștia făceau parte dintr-o grupare infracțională, specializată în comiterea de furturi, care acționa în Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș.

 

 

,,Activitatea comercială” a celor trei bărbați din Cluj a durat destul de puțin (decembrie 2017-martie 2018), dar prejudiciul a fost unul imens.

,,Aceștia ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 115 000 lei (produse electronice, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte produse) din interiorul a nouă societăți comerciale și cinci școli gimnaziale, situate pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Acțiuni Speciale s-au efectuat două percheziții domiciliare. Au fost ridicate 10 laptop-uri, proiectoare video, televizoare, unități centrale, camere de supraveghere, DVR- uri și au fost reținute 3 mașini.

 

Adauga comentariu