Sfaturile liberalului Ioan Turc către social-democratul Radu Moldovan:” Mergeți și colindați în căminele culturale, școli, spitale, penitenciare, pentru că e un lucru creștinesc, dar nu faceți politică în Biserică”

Războiul liberali contra social-democrați a ajuns în Bistrița-Năsăud la faza pe ”colinde și Biserici” , turneul pe care îl întreprinde ”rapsodul” Ștefan Hrușcă în județul Bistrița-Năsăud, invitat fiind de un număr de șapte primării dar și de Consiliul Județean,pare să nu fie pe placul PNL și a președintelui Ioan Turc. Dacă, în cazul lui Hrușcă, Ioan Turc nu are de comentat foarte multe, dată fiind notorietatea maramureșeanului stabilit acum în Canada, nu aceeași poziție o are și față de prezența președintelui Radu Moldovan în Bisericile unde colindă ”rapsodul”

”Aud că suntem colindați de magnificul rapsod Ștefan Hrușcă, ceea ce  nu e deloc rău, doar că o face alături de președintele Radu Moldovan, aflat într-un fel de cruciadă. Aș vrea să îi dau un sfat: Domnule Moldovan, mergeți și colindați în căminele culturale, colindați în școli, spitale, în penitenciare, pentru că e un lucru creștinesc, dar nu faceți politică în Biserică”, îl sfătuiește Turc pe Radu Moldovan.

El i-a mai transmis să nu meargă în Biserică ” cu zisul”, iar, ”dacă ar merge rapsodul Hrușcă la  invitația preotului-paroh,  nu e nicio problemă, doar că rapsodul cântă la invitația lui Radu Moldovan, cel care este președintele Consiliului Județean, președinte al PSD BN dar, mai ales candidat la un al  treilea mandat la conducerea județului, ceea ce nu e bine deloc”, susține Turc.

Potrivit lui Turc, președintele Radu Moldovan se află în plină campanie electorală pentru iunie 2020, doar că: ” Moldovan nu înțelege faptul că, lumea nu moare de dragul PSD, iar a face campanie electorală, în Biserică, alături de un îndrăgit rapsod, este un gen de politică total inacceptabilă. În Biserică, lumea merge să se roage, așa că lăsați Biserica în pace, domnule Radu Moldovan, acolo este spațiul sacru unde ne rugăm la Dumnezeu”, a conchis Turc

 

 

Comentarii

vizitator

13.12.2019 22:57

Motto:Nu v-ajute Dumnezeu sfântul!(Liviu Rebreanu- Proștii)Evlaviosul Radu Moldovan s-a dovedit a fi mai degrabă un fariseu. Nu-i prima dată când amestecă politica PSD-istă cu cele sfinte. In timpul campaniei electorale pentru prezidentiale Răducu spunea in cadrul emisiunii „România 2019” realizată dr Cozmin Gusă de la Colibita, că se roagă ca Iohannis să nu reusească in alegerile prezidentiale, citez: „Mă rog bunului Dumnezeu, chiar dacă toate sondajele îi dau șanse să câștige să se întâmple o minune Dumnezeiască, chiar dacă ajunge în turul 2, sa nu mai ajungă președintele României, pentru că încă 5 ani cu el vor fi un dezastru ”. Iată că Dumnezeu nu l-a ascultat si Presedintele Klaus Iohannis a câstigat cel de-al doilea mandat cu un scor electoral de 66%.In acest caz s-a confirmat adevărul din vechiul proverb care spune că „glasul măgarului nu se aude în cer”.

Adauga comentariu