ÎN SFÂRȘIT: La Bistrița s-a deschis pantinoarul Ice Arena de la Palatul Culturii! (FOTO-VIDEO)

Unul din momentele așteptate de bistrițeni a fost cu siguranță deschiderea patinoarului aplasat în fața Palatului Culturii, în zona Parcului Municipal, locație mult mai darnică decât vechea amplasare din curtea spitalului.

Ice Arena a reușit să-și rezolve problemele tehnice legate de crearea suprafeței de alunecare, poziționarea acesteia fiind cu o mică înclinație care nu permitea „așezarea” apei pentru înghețarea artificială, problemă rezolvată, dar în timp.

Programat inițial pentru data de 30 noiembrie pentru inaugurare, patinoarul a devenit funcțional luni, 17 decembrie, la două zile după a doua dată preconizată de începere.

Suprafața este una destul de generoasă, cei 700 de metri pătrați de gheață fiind „acoperiți” de o cupolă de lumini, zona aleasă de viceprimarul Cristian Nicuale fiind de această dată inspirată.

În prima zi de patinaj s-a perceput o taxă unică de 15 lei pentru o persoană, dar începând de mâine, 18 decembrie, acest tarif este perceput pentru o oră și jumătate. Închirierea de patine este posibilă pentru 10 lei/pereche, iar în imediata apropiere a arenei se pot servi băuturi calde.

P.S. Poate că o selecție muzicală mai... adecvată, nu ar strica!

Adauga comentariu