Senatorul USR Mihai Gotiu, mesaj controversat pe Facebook despre Iisus. TU ce parere ai?

Senatorul USR Mihai Gotiu este intr-o campanie furibunda de imagine. Parca s-au terminat ocaziile de a iesi in evidenta, Gotiu ataca la baioneta si profita de orice moment ca sa atraga atentia. Nu a inteles nimeni de ce in Saptamana Mare Gotiu si useristii sai au organizat o conferinta de presa pentru a face scandal in chestiunea pliantelor false distribuite de tolomacii de la TNL Cluj. Mult mai elegant a rezolvat problema Dan Barna, seful USR, printr-o postare eleganta pe Facebook.

Ultima isprava a senatorului USR a fost sa puna acest mesaj pe Facebook:

Imaginea puternica a atras numeroase comentarii:

Zaharia Alexandru "Mizerabil, să folosești o sărbătoare creștină într-o luptă politică"

Linu Radu "Rușine pentru ca denaturați sărbătorile pascale cu astfel de postări. "
Va recomand călduros sa citiți înainte sa va exprimați. (In cazul acesta, Biblia)

Claudiu Constantin "Ridicol,dacă ați ajuns să îl puneți pe Domnul Isus intr-o ipostază politică pentru a atrage lumea de partea USR este foarte urât ceea ce ați făcut! RUȘINE SĂ VĂ FIE!"

Sarlea Horea "Domnu parlamentar, libertatea asta, exagerata, de exprimare o sa va coste. Sarbatorile trebuie sa reprezinte un moment de liniste, de pace pentru suflet. Imi erati mai drag cand va odihneati in Parlament, dupa o mancarica ieftina si calduta!"

 

Iisus si Invierea au devenit subiect de meditatie si pentru deputatul USR Iulian Bulai, absolvent al Liceului Teologic Romano-Catolic, care a scris ei el pe Facebook un mesaj controversat:

 

”Învierea este și despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii și promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta și în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament”, a sris duminică, pe Facebook, deputatul USR Iulian Bulai.

 

Vrem, pe aceasta cale, sa il felicitam pe seful campaniei electorale a USR, domnul Catalin Drula: este minunat sa stii ca ce cladesti ziua, darama Gotiu si Bulai pe Facebook. Cu asemenea ganditori in ograda USR, care fac fiosofia cabanosului despre Iisus, PNL si PSD nici nu mai au nevoie sa se strofoace...

Adauga comentariu