Șeful OTP Ungaria investește tot mai mult în Ardeal

Cu toate că mulți ne căinează și se căinează că ne pleacă investitorii strategici, iată ca țara nostră rămâne foarte atractivă pentru oamenii de afaceri străini.

Puternicul președinte al OTP Bank, milionarul Sándor Csányi și-a achiziționat în Oradea două terenuri pe care vrea să dezvolte niște proiecte imobiliare. Nu sunt singurele investiții în România ale milionarului maghiar, el este şi unul dintre cei mai puternici antreprenori din sectorul agroalimentar din regiune, deţinând, prin intermediul grupului Bonafarm, şi brandul de lactate Sole Mizo, scrie Ziarul Financiar.

Recent el a făcut o majorare de capital de aproape 18 milioane de lei pentru susținerea viitoarelor proiecte de real estate, care însă nu vor demara în următorul an.

Comentarii

Balan Marius- e...

09.12.2018 10:55

Si isi va lua si mult teren arabil unde va cultiva dupa pofta inimii, iar romanii vor merge in marketuri cumparand fasole boabe si castraveti, rosii etc din EMIRATELE ARABE , culmea acolo unde ploua de doua ori pe an. Ne vom trezi doar atunci cand cei ce vor veni dupa noi o sa isi puna legume in ghivece in balcon. Va fi prea tarziu  !

Adauga comentariu