Se reiau jocurile din Liga Florilor la handbal feminin: Gloria 2018 va întâlni HC Dunărea Brăila în turneul de la Brașov

După două luni de pauză, prima ligă de handbal feminin se va relua în același sistem-turneu, etapa a VII-a fiind programată la Brașov.

Gloria 2018 va juca în compania echipei HC Dunărea Brăilă miercuri, 13 ianuarie, începând cu orele 13:15, iar partida va fi transmisă în direct pe pagina federației, contra cost.

După parcurgerea primelor șase etape, Gloria 2018 ocupă locul 7 cu un total de 9 puncte. Din cele șașe partide de până acum, Gloria a disputat cinci, ultimul meci, cel programat în etapa a VI-a, în compania echipei SCM Râmnicu Vâlcea, fiind pierdut de Pașca & Co. la masa verde din cauza infectării bistrițencelor cu noul coronavirus.

În celelalte cinci partide, Gloria a reușit trei victorii și a pierdut celelalte două meciuri.

HC Dunărea Brăila se află în acest moment pe locul 5 cu un total de 12 puncte din șase partide disputate, având patru victorii și două înfrângeri.

Partida de miercuri dintre Gloria 2018 și Dunărea Brăila va fi arbitrată de G.Doana(B) și A.Gociu(B), observator fiind V.Calina(AG).

Față în față: Din cele cinci partide disputate în Liga Florilor între cele două echipe până la această dată, HC Dunărea Brăila a înregistrat patru victorii, Gloria fiind învingătoare în utlima partidă.

Adauga comentariu