Șănțean de 49 de ani, a lovit un copil de 14 ani cu mașina și a fugit de la locul accidentului! Motivul? Bineînțeles, era rupt de beat

Duminică seara, în localitatea Rodna, a avut loc un accident cu fugă de la locul faptei. Victima, un băiat de 14 ani, a fost acroșat de o autoutilitară care a dispărut fără nici cea mai mică intenție din partea șoferului de a opri să vadă, măcar, ce s-a întâmplat.

„În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp după producerea accidentului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat autotutilitara în cauză pe raza localității Șanț. Totodată, au stabilit faptul că șoferul ar fi fost un bărbat de 49 de ani, din localitatea Șanț. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat și urmează a-i fi recolatate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei” – a transmis IPJ BN.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu alcoolemie și părăsirea locului accidentului.

 

foto cu caracter ilustrativ, sursa: bihon.ro

Adauga comentariu