Să nu spuneți că n-ați știut! Dezbaterea publică privind bugetul municipiului pentru 2018 este programată la începutul lui februarie!

Primăria municipiului Bistriţa ne reamintește că în data de 18 ianuarie 2018 a fost adus la cunoştinţa publică Proiectul de Buget al municipiului Bistriţa pentru anul 2018. Forma detaliată a proiectului de buget poate fi consultată la Centrul de Relații Publice al Primăriei municipiului Bistriţa din str. Gheorghe Șincai nr. 2 precum și pe site-ul instituției www.primariabistrita.ro

Potrivit prevederilor legale locuitorii Municipiului Bistrița  pot depune contestaţii privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării sau afişării acestuia, respectiv până data de 2 februarie 2018.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 12 februarie începând cu ora 16.00 în sala de ședințe a Primăriei municipiului Bistriţa din Piața Centrală nr. 6.

Toți cetățenii care consideră că au ceva de spus în acest sens, sunt invitați să studieze Proiectul de buget și să-și exprime doleanțele în acest sens.

Orice vociferare venită după aprobarea acestuia este târzie și neavenită! Dacă sunteți nemulțumiți de modul cum se administrează banul public, nu ratați această oportunitate! În special cei care nu au fost la ultimul scrutin, dar înjură administrația pe la toate colțurile feisbucului!

 

Adauga comentariu