S-au băgat la poze după care au zbughit-o englezește: Niculae, Mareș, Frenț și Ivan – „oficialitățile” fără de care nu s-a putut inaugura European Summer Cups la Bistrița

Mândrie mare pe capul și fața cerșetoare de admirație a oficialilor bistrițeni la deschiderea unui eveniment important ce se petrece în aceste zile în burgul nostru! Este vorba de European Summer Cups – un turneu-etapă de calificare pentru Campionatele Europene de Juniori la tenis de câmp.

La Bistrița sunt prezente echipe reprezentative din România, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Franța, Grecia, Olanda, Spania si Turcia, fiind unul din cele patru turnee de calificare pentru fete under 16, celelalte trei disputându-se la Rakovnik (Cehia), Northumberland (Marea Britanie) și Rivne (Ucraina).

Cu toate că în Bistrița-Năsăud nu s-a făcut absolut nimic pentru acest sport din punctul de vedere al autorităților locale, respectiv tenis de câmp, mai marii dregători ai județului și orașului au ținut musai să fie prezenți la festivitățile de deschidere și evident să fie pozați, postând apoi pe propriile pagini această „mare reușită” ca și cum ar fi una ce li s-ar datora.

Este vorba de prefectul Ovidiu Frenț, secretarul de stat din ministerul Agriculturii, bistrițeanul Sorin Roșu Mareș (?!), viceprimarul Cristian Niculae și purtătorul de vorbe al Consiliului Județean, Bogdan Ivan Gruia. Conform sportulbistritean.ro, toți acești adulatori de imagine au venit, au pozat, și-au pus mâna la inimă când s-a intonat imnul, după care au tăiat-o de pe arena unde se desfășoară competiția, fără să stea măcar la un set din meciul de deschidere, din bun simț! Dar, de unde este, nu se cere...

European Summer Cups se desfășoară la baza sportivă bistrițeană GS Tennis Club de pe centură în perioada 1-3 august și este cea mai importantă competiție care a avut loc vreodată în județ, la tenis de câmp. Eforturile financiare pentru desfășurarea în bune condiții a competiției au fost asigurare exclusiv din fonduri private, relatează sursa citată.

Adauga comentariu