S-a ales cu o fractură deschisă la genunchi, după ce a intrat cu Golful într-o remorcă! Este pățania unui tânăr de 20 de ani din Rebrișoara (FOTO)

Neatenția și lispa de experiență la volan l-au făcut pe un tânăr de 20 de ani din Rebrișoara să ajungă la Urgențe, după ce a intrat cu mașina într-o remorcă.

Conform primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că tânărul, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circulă pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ.

Victima prezenta o fractură deschisă la genunchiul stâng, traumatism de bazin si alte leziuni. Era blocata în autoturism, a fost extras de pompieri și predat echipajului de prim ajutor SMURD in vederea transportarii la spital.

În primele 30 de minute, pe parcursul intervenției salvatorilor, drumul a fost blocat total. În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația și  efectuează măsurătorile necesare.

 

foto: IPJ BN

Adauga comentariu