S-a aflat cine face evaziunea fiscală în Bistrița-Năsăud: florile cumpărate în data de 8 martie

Din ciclul știați că... Polițiștii de la Economic au aplicat sancțiuni de peste 80000 lei, în cadrul unor acțiuni care au vizat comerțul cu flori. Concret, cei care au vândut flori au fost amendați. Să înțelegem că bugetul local de venituri s-a burdușit la maxim?

 

,,În perioada 7-8 martie polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni în sistem integrat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Bistrița și din cadrul Polițiilor orășenești Năsăud, Beclean și Sîngeorz-Băi. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu flori a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

În cele două zile au fost efectuate controale de specialitate, verificându-se 38 de operatori economici care își desfășoară activitatea în spații de interior și 25 de operatori economici care își desfășoară activitatea temporar, prin intermediul comerțului stradal.

 

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate un număr total de 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 80.500 lei și a fost confiscată în numerar suma de 720 lei, mai precizează oamenii legii.

 

Comentarii

Balan Marius- e...

09.03.2018 13:23

Nesimtitilor ! Abia astept sa-mi infloreasca narcisele, , crinii, lacramioarele, malinul ca vand in poarta de dimineata pana seara. Sa vad ce imi puteti face ?Vorba aia imi strang bani pt. partid ca nu oi sta cu mana -ntinsa la bugetul saracit de salarii si pensii nesimtite.

Manila

09.03.2018 20:48

Înainte să faceți "mistou" de posturile altora, verificați dacă ați greșit ceva in articolul acesta. Rămâne valabilă vorba cu paiul și bârna...
Venitul local de venituri?!? Google translate, va rog. :))))))

Adauga comentariu